Verlichting aanleggen in Amsterdam

Wilt u verlichting aanleggen? Bent u een nieuw huis aan het bouwen, wilt u lichtpunten verplaatsen of toevoegen of is er een verbouwing gaande? In Amsterdam helpt F.S.I. Elektro u met binnen- en buitenverlichting. We zijn te bereiken via 020 - 213 60 00 en via het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting in Amsterdam

Het meest vanzelfsprekende moment voor het aanleggen van nieuwe verlichting is tijdens het bouwproces of bij een verbouwing. Dan ligt alles open en kunnen draden en buizen eenvoudig weggewerkt worden. En als we een lichtplan uittekenen weten we van te voren precies waar we de lichtpunten en contactdozen moeten plaatsen.

Op een later moment aanpassingen laten doen kan natuurlijk ook. Misschien wilt u lichtpunten laten toevoegen, zitten ze op de verkeerde plaats of wilt u nog een paar extra contactdozen. Maar het kan ook zijn dat uw netwerk hopeloos verouderd is of dat u wilt verduurzamen met LED verlichting. Het kan allemaal.

Lichtplan voor verlichting in Amsterdam

Een lichtplan is het plan waarin heel nauwgezet is opgetekend waar de contactdozen, lichtpunten en schakelaars moeten komen. Het is een uitstekend hulpmiddel bij de inrichting van nieuwe panden en nieuwe vertrekken. En het lichtplan wordt helemaal opgesteld zoals u het wenst.

Met een lichtplan weet u van te voren precies waar de verlichte plekken binnen de ruimte zullen zijn en dat er genoeg lichtpunten zijn. Het kan bovendien speciaal worden afgestemd op een specifieke ruimte. U heeft immers andere prioriteiten voor de keuken dan voor uw kantoorruimte. Daar kunnen we op inspelen.

Aanleggen tuinverlichting in Amsterdam

Naast binnenverlichting is buitenverlichting of tuinverlichting aanleggen ook een optie. Goed geplaatste tuinverlichting kan bijzonder sfeer verhogend zijn. U zou bijvoorbeeld een mooie gevel of een aantal pronkstukken in de tuin kunnen uitlichten of inbraak werende verlichting met bewegingssensoren laten plaatsen.

De plaatsing van meerdere contactpunten buiten heeft ook nog een bijkomend voordeel. Normaal gesproken loopt u waarschijnlijk te rommelen met verlengsnoeren wanneer u buiten elektriciteit wilt gebruiken. Dat is dan voorbij. Wel zo plezierig op zwoele zomeravonden wanneer u een scherm of een koelkastje mee het terras op wilt nemen.

Contact met F.S.I. Elektro voor de aanleg van verlichting in Amsterdam

In Amsterdam helpt F.S.I. Elektro u met het aanleggen van verlichting. U kunt ons inschakelen voor het vervangen, aanpassen en aanleggen van binnen- en buitenverlichting. En natuurlijk ook voor het maken van een lichtplan. We zijn te bereiken via 020 - 213 60 00 en het contactformulier.