Stroomstoring in Amsterdam

Als de televisie niet meer aangaat, de lichten niet meer werken en de stofzuiger niks meer doet, heeft u mogelijk last van een stroomstoring. Ook in Amsterdam komen stroomstoringen voor. Soms alleen in een woning, soms in de hele straat. Kijk eens verderop in de straat of de andere woningen wel stroom hebben.

Als de storing zich niet beperkt tot uw huis, moet de energieleverancier op de hoogte gebracht worden. Als blijkt dat alleen uw woning onderhevig is aan een stroomstoring, kunt u het probleem verder lokaliseren. Wanneer de meterkast op het oog geen problemen heeft, kunt u de stekkerproef uitvoeren om de storing te pin-pointen.

Hulp bij een stroomstoring in Amsterdam

Wanneer het niet lukt om het probleem te lokaliseren en op te lossen, is hulp van buitenaf natuurlijk gewenst. Ga niet met oplossingen aan de slag als het probleem niet goed te duiden is. De veiligheid van u en uw woning komt in het gedrang als u een slechte reparatie uitvoert.

Een professionele oplossing is gelukkig in handbereik. Betreft het alleen uw woning? Dan helpt F.S.I. Elektro u bij het oplossen van de stroomstoring. Onze vakmensen helpen u graag in Amsterdam om de storing te verhelpen.

Hulp bij stroomstoring in Amsterdam

Twijfel geen moment als u een stroomstoring ervaart in Amsterdam. We zijn u graag van dienst! Bel met 020 - 213 60 00 voor een afspraak op korte termijn met de elektriciens van F.S.I. Elektro. Of vul het contactformulier in voor een afspraak.