Stroomstoring in Amsterdam?

Heeft u in Amsterdam of omgeving een storing in uw elektriciteitsnetwerk? Schakel dan onze spoed elektricien in. In het geval van een stroomstoring zijn wij 24/7 bereikbaar. Daardoor hoeft u nooit lang zonder stroom te zitten. In Amsterdam en omgeving zijn wij snel ter plaatse om de stroomstoring in de meterkast te verhelpen en de situatie weer veilig achter te laten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u direct een elektricien in Amsterdam nodig bij een elektriciteitsstoring in huis? Neem vandaag nog contact met ons op.

Denkt u dat het om een kortsluiting gaat? Probeer dan eerst de oorzaak te achterhalen door middel van een eenvoudige stekkerproef.

Kortsluiting in Amsterdam voorkomen

Elektriciteit is gevaarlijk en het is verstandig om uw werkzaamheden rondom elektrotechniek uit te besteden aan een ervaren elektricien. Door zelf aanpassingen te verrichten loopt u niet alleen tijdens de werkzaamheden gevaar. Ook na de werkzaamheden bestaat het gevaar dat er iets mis is gegaan. Daarnaast geeft het grotere kansen op bijvoorbeeld een nieuwe storing in uw elektra.

Stroomstoring Amsterdam oplossen

Wilt u een stroomstoring in Amsterdam oplossen? Schakel dan een elektricien in. U weet dan zeker dat uw elektra goed is aangesloten. Onze monteurs zijn goed opgeleid en nemen altijd de juiste veiligheidsmaatregelen. Kortsluiting en stroomstoring komen hierdoor steeds minder voor. De beveiliging rondom elektronische apparatuur en installaties wordt tegenwoordig steeds beter, maar het kan nog altijd voor komen dat u verwondingen oploopt door kortsluiting. Vooral wanneer uw woning ouder is dan 60 jaar is uw woning waarschijnlijk slecht geaard. Wanneer u twijfelt aan de aarding van uw woning adviseren wij u contact met ons op te nemen voor een inspectie. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via 020 - 213 60 00.