Energie besparen

Bespaar met zonnepanelen in Amsterdam!

Als u weet waar u op moet letten is energiebesparing heel makkelijk. U kunt bijvoorbeeld zonnepanelen op uw dak laten installeren zodat u gebruik kunt maken van groene energie. Dat is goed voor het milieu én u bespaart energie.

Deze manier van energie opwekken en opslaan wordt steeds populairder. Onze elektriciens in Amsterdam kunnen u uitgebreid advies en informatie geven. Zonnepanelen lijken misschien een rib uit uw lijf, maar zijn een erg gunstige investering voor de lange termijn. Doordat u veel energie bespaart heeft u de aanschafprijs na enige tijd weer terugverdiend.

Als u in de binnenstad van Amsterdam woont heeft u waarschijnlijk weinig ruimte op uw dak, of woont u op een tussenverdieping. Mogelijk kunt u dan alsnog kiezen voor zonne-energie. De gemeente Amsterdam stimuleert het gebruik van zonnepanelen zelfs. De plaatsing van zonnepanelen in de stad is in de meeste gevallen daarom dan ook vergunningvrij. Als eigenaar van vastgoed is het zelfs mogelijk om subsidie aan te vragen voor het plaatsen van zonnepanelen op een dak.  Controleer wel eerst of uw Amsterdamse dak geschikt is voor het opwekken van zonne-energie met de Zonatlas.

De vakmannen van Amsterdamelektricien.nl helpen u graag met het plaatsen van uw zonnepanelen in Amsterdam en omgeving. Wij leveren geen panelen uit voorraad, maar kunnen u altijd adviseren bij de aanschaf.

Zonnepanelen op dak in Amsterdam

Amsterdamelektricien.nl denkt graag met u mee

Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden om energie te besparen en milieubewust te zijn. U kunt bijvoorbeeld uw huis goed laten isoleren, een HR combiketel plaatsen en gebruik maken van spaarlampen of LED verlichting.

Onze elektromonteurs kunnen u helpen met het besparen van energie, en dus energiekosten. Wij installeren voor u in Amsterdam verschillende soorten verlichting (spaarlampen/LED) die uw elektriciteitsverbruik verlagen. Maar zelf kunt u ook wat doen! Er zijn namelijk gebruiksvoorwerpen die veel energie verbruiken, zelfs als ze niet aan staan! Neem bijvoorbeeld uw koffiezetapparaat, computer, printer of dvd-speler. Elk apparaat dat op stand-by staat verbruikt natuurlijk stroom. Schaf daarom een stekkerschakelaar aan zodat u kunt zien of een apparaat daadwerkelijk uit is.

3 tips om energie te besparen:

• Maak gebruik van tijdschakelaars: u kunt zo uw vaatwasser of wasmachine ’s avonds aanzetten en dan schakelt de tijdschakelaar hem automatisch uit na het draaien.
• Schaf een HR-ketel, warmtepomp, zonnepanelen of vloerverwarming aan.
• Stap over op LED verlichting, een LED geeft namelijk meer uren licht dan een spaarlamp voor hij kapot gaat en gebruikt tot 90% minder stroom dan een gloeilamp!

mei 23, 2018
« Terug naar pagina overzicht